19/02/2017

Administratie uitbesteden?

Administratie en boekhouding uitbesteden Tholen

Wilt u uw administratie en boekhouding uitbesteden? Administratiekantoor Tholen neemt uw administratieve en fiscale zaken volledig uit handen.

Wij staan voor duidelijkheid en transparantie, denkend vanuit u als ondernemer. Wij houden daarom niet van ingewikkelde verhalen over uw administratie of belastingaangifte waar u niks van begrijpt. Bij ons kunt u rekenen op een helder advies wanneer u dat nodig heeft. Daarnaast geeft onze vergaande automatisering 24/7 toegang tot uw administratie.

Onze administratieve dienstverlening bestaat uit:

Verwerken van uw financiële administratie
Verzorgen van facturatie
Opstellen van jaarrapporten
Indienen van uw belastingaangifte(s) (o.a. Omzetbelasting, Vennootschapsbelasting & Inkomstenbelasting)
Overige ondersteuning op administratief en fiscaal gebied

Waarom uw administratie aan ons uitbesteden?

1. Online administratie

Wij werken met een online administratie en doen zoveel mogelijk digitaal. Hierdoor heeft u als ondernemer altijd toegang tot uw actuele cijfers. Wanneer u inlogt kunt u direct uw omzet, kosten, winst en andere zaken bekijken. Als ondernemer komt u niet voor verrassingen te staan.

2. Automatisering

Wij proberen zoveel mogelijk te automatiseren. Hoe meer automatisering, hoe minder manuren nodig zijn voor uw administratie. De urenbesparing ziet u vervolgens weer terug in de scherpe maandtarieven. Bij automatisering kunt u denken aan het automatisch inlezen van bankafschriften of het koppelen van betaalsystemen. Dit laatste is ideaal wanneer u een webshop heeft.

3. Scherpe vaste prijzen

Onze vergaande automatisering geeft u een besparing op manuren die nodig zijn om uw boekhouding op orde te houden. Dit resulteert in scherpe tarieven. Daarnaast zijn onze tarieven vaste prijzen, dus geen uurtje factuurtje achteraf. Als ondernemer weet u vooraf wat het maandelijks kost om uw administratie aan ons uit te besteden. Hier vindt u onze tarieven.

4. Ervaring & kennis

Sinds 2010 zijn we dag in dag uit bezig met boekhouding en administraties. Door de jaren heen hebben wij veel kennis opgedaan. Voor u als ondernemer betekent dit dat u van ons kwaliteit kunt verwachten. Wij zijn altijd op de hoogte van de actuele regelgeving en zullen het beste uit u en uw onderneming proberen te halen.

 5. Persoonlijk advies

Een moderne boekhouder doet meer dan alleen uw administratie van A-Z regelen. Wij hanteren een persoonlijke aanpak en weten hierdoor wie u bent en wat u doet als ondernemer. Voor ons is het hierdoor eenvoudig om aanvullend advies te geven als het gaat om verzekeringen, pensioen of andere financiële zaken.

Uw administratie bij ons uitbesteden?

Benieuwd wat voor mogelijkheden wij voor u en uw boekhouding hebben? Neem geheel vrijblijvend contact op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN